SafeTeam Lås-Borgström – din säkerhetspartner i Malmö

SafeTeam Lås-Borgström erbjuder säkerhetslösningar för flerbostadshus, privatbostäder, företag och offentliga fastigheter i Malmö med omnejd. Vi arbetar med installation och service av lås, passersystem, larm, kameraövervakning och dörrautomatik.

Låssmed med jour dygnet runt

Behöver du snabb hjälp av en låssmed hjälper vi dig dygnet runt. Kontakta vår låsjour på 040-97 00 35.

Full service i vår lås- och säkerhetsbutik i Malmö

I vår lås- och säkerhetsbutik i Malmö hjälper vi dig med allt inom säkerhet. Våra säkerhetsexperter svarar gärna på frågor och erbjuder bl a nyckeltillverkning och utlämning av nycklar och passerbrickor.

 

 

SafeTeam Lås-Borgström

Fosievägen 4
214 31 Malmö
Tel. 040 – 97 00 35
Fax. 040 – 97 00 28

 

malmo@safeteam.se

Mån-tors: 7.30-17.00
Fre: 7.30-14.30
Lör-sön: stängt
Dag före helgdag: 7.30-14.30

Därför heter vi SafeTeam Lås-Borgström i Malmö

Sedan januari 2013 ingår Lås-Borgström i SafeTeam-gruppen. Vår verksamhet i Skåne går under namnet SafeTeam Lås-Borgström.

En samlad expertis inom säkerhet

Som ett enat bolag har vi möjlighet att erbjuda en bred expertis och större resurser till våra kunder i Skåne.

Lås-Borgström grundades 1933

Lås-Borgström grundades år 1933. Företaget har en gedigen erfarenhet som en av Malmös ledande aktörer inom lås- och säkerhetssystem. Hög kvalitet har kännetecknat Lås-Borgström i alla år och den finns bevarad bakom det nya namnet. Den trogna personalstyrkan har bytt kläder, men dess höga kompetens och servicegrad är precis densamma.

SafeTeam har funnits i Malmö sedan 2005

SafeTeam, som grundades 1968, etablerade sig i Malmö 2005. Verksamheten i Malmö har haft en positiv utveckling. Genom förvärvet av Lås-Borgström 2013 förstärktes positionen på den sydsvenska säkerhetsmarknaden ytterligare.

Tekniker från SafeTeam visar hur porttelefonen i ett passersystem fungerar för en kund.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av senaste nytt från oss! I våra nyhetsbrev får du inbjudningar till våra mässor och andra event, spännande produktnyheter och användbara säkerhetstips.