Låssmed i Malmö

Våra låssmeder i Malmö erbjuder låsöppningar, låsbyten och jour dagtid.

Låssmed med jour

Vår låsjour i Malmö är tillgänglig under dagtid. Kontakta vår jour om du behöver hjälp av en auktoriserad låssmed. Du når vår låsjour i Malmö på telefon 040-97 00 35.

Låsbutik i Malmö

I vår låsbutik i Malmö erbjuder vi nyckeltillverkning, försäljning av låsprodukter och rådgivning kring allt som har med lås och säkerhet att göra. Välkommen in och träffa våra låssmeder i butiken. Vi finns på Fosievägen 4 i Malmö.

Vi utför låsarbeten i hela Skåne

Våra låssmeder utgår från Malmö men våra kunder finns i hela Skåne. Våra låssmeder utför låsinstallationer och låsservice hos bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och andra företag i Malmö med omnejd. Vi har även hög kompetens inom passersystem och porttelefonidörrautomatiklarm och kameraövervakning.

Auktoriserad låssmed i Malmö

Vi är en SLR-auktoriserad låssmedsfirma. Det gör att du kan känna dig trygg med att du får hjälp av en professionell och välutbildad låssmed från oss.

 

Låssmed i Malmö med dagjour | SafeTeam

Låsbutik i Malmö

Fosievägen 4
214 31 Malmö

 

Låsjour dagtid: 040-97 00 35

Söker du en låssmed i Malmö?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort. Behöver du akut hjälp – ring oss på 040-97 00 35.

    • Vi sparar dina personuppgifter endast i syfte att kunna kontakta dig i detta ärende. Mer om hur vi behandlar personuppgifter kan du läsa i vår integritetspolicy.