Säkerhet för kontor och lokal

För er som hyr någon form av lokal är skydd av era ägodelar en förutsättning för att er verksamhet ska fungera. Kunder och andra besökare ska känna sig trygga. Era anställda måste ha en säker arbetsplats för att kunna driva affärerna framåt.

Vi erbjuder anpassade säkerhetslösningar. Med det menar vi exempelvis att låssystemet för ett hotell ska vara smidigt för många tillfälliga hotellgäster. Passersystemet för ett dygnet-runt-öppet gym ska kontrollera tillträdet på ett säkert sätt. Kameraövervakningen hos en bilhandlare ska vara avsedd att skydda en bilpark av högt värde. Vi ger er rätt säkerhet på rätt plats!

Med SafeTeam som säkerhetsleverantör får ni:

  • Hög tillgänglighet – vi är bara ett samtal bort och erbjuder jour dygnet runt
  • Hög kompetens – vi har pålitliga certifieringar inom våra verksamhetsområden
  • Driftsäkerhet – vi installerar kvalitetssäkrade produkter och jobbar långsiktigt med kundanpassade serviceavtal
  • En trygg leverantör – vi har lång erfarenhet och ett stabilt fotfäste på marknaden som ett av landets ledande säkerhetsföretag.

Kravställare på säkerheten

Höga krav ställs alltid på säkerhet. Utöver era egna säkerhetskrav finns det dessutom externa kravställare på era produkter och rutiner, t.ex. försäkringbolag och myndigheter. Kraven ser olika ut för olika verksamheter och kan vara svåra att tolka för den som är ovan.

När säkerhetskrav och verklighet är svåra att matcha

Ofta handlar problematiken om motstridiga krav, exempelvis utrymningskrav kontra krav på högt inbrottsskydd. Eller att er verksamhet på något sätt inte skulle fungera tillfredsställande om reglerna tillämpades rakt av. Avsteg från kraven kan ibland vara motiverat. Dock måste det i så fall ske kontrollerat och inom ramen för kravställarens godkännande. Säkerheten får naturligtvis aldrig äventyras.

Vi hjälper er att leva upp till säkerhetskraven

Tveka inte att ta hjälp av oss! Skyddsklasskrav, larmklasskrav och andra säkerhetskrav arbetar vi med dagligen och vi delar gärna med oss av vår kunskap.

Vill du veta mer?

Vi delar gärna med oss av vår kunskap. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.

    • Vi sparar dina personuppgifter endast i syfte att kunna kontakta dig i detta ärende. Mer om hur vi behandlar personuppgifter kan du läsa i vår integritetspolicy.