Ta ett nytt steg i karriären och bli en av oss!

SafeTeam växer och utvecklas hela tiden. Därför har vi kontinuerligt behov av att förstärka organisationen med fler kompetenta och driftiga medarbetare.

Lediga jobb

 

En plats att utvecklas på

SafeTeam är en platt organisation där det råder en familjär känsla. Kunder upplever oss ofta som stora men ändå personliga. Precis så vill vi att våra medarbetare också ska uppleva oss.

Som anställd på SafeTeam har du alla möjligheter till en spännande karriär. Hos oss får du möjlighet till kompetensutveckling inom ditt yrkesområde. Är du duktig på det du gör finns det alltid chans till nya spännande uppgifter och tjänster.

 

När vi mår bra presterar vi bättre

En bra arbetsmiljö är en förutsättning för nöjda och friska medarbetare. Medarbetare som mår bra på jobbet presterar också bättre och engagerar sig i sitt jobb. Vår arbetsmiljö kan delas upp i två delar, en fysisk och en psykosocial arbetsmiljö. Båda delar är lika viktiga!

Psykosocial arbetsmiljö

Våra medarbetare ska känna sig trygga i sin anställning, få möjlighet att utvecklas i sitt arbete och påverka sin arbetssituation. På SafeTeam arbetar vi tillsammans för att bibehålla en riktigt bra arbetsmiljö i alla led. Ett öppet arbetsklimat där alla kan vara med och påverka sin arbetssituation är en självklarhet. Tillsammans har vi ett gemensamt ansvar för att vi alla ska må bra på jobbet.

Fysisk arbetsmiljö

Självklart ska ingen behöva göra sig illa på jobbet. Arbetsmiljöskador är idag nästan obefintliga hos oss och vi arbetar ständigt förebyggande med riskbedömningar, rätt verktyg, skyddsutrustning och utbildningar.

 

karriar-utveckling-miljo

Förmåner och företagshälsovård

Inom SafeTeam är vi angelägna om att alla anställda mår bra i både ”kropp och själ”. Det är en förutsättning för att vi ska klara av vårt arbete och förebygga sjukdom och frånvaro. Det gör också att vi trivs och har en vilja att långsiktigt fortsätta i våra yrkesroller här på SafeTeam.

För oss är det viktigt att aktivt förebygga ohälsa och snabbt sätta in åtgärder och extra hjälp när det behövs. Vi har ett bra samarbete med vår företagshälsovård, som har ett stort antal tjänster och kompetenser som vi kan använda.

Vi erbjuder dessutom att bekosta influensavaccinationer, läkarbesök och synundersökning samt hälsoundersökningar till en reducerad kostnad. Som anställd på SafeTeam får du även rabatt på gymkort på utvald gymkedja och friskvårdbidrag.

 

Aktiviteter och kamratskap

Vi vill att man ska ha roligt på jobbet, men vi tycker också om att hitta på roliga aktiviteter utanför arbetstid. Många på SafeTeam brinner lite extra för sportsliga aktiviteter och vi har testat allt ifrån att tävla i bootcamp till att spela frisbeegolf.

Gemensamma aktiviteter tycker vi är viktigt, både för sammanhållningen och för att träffa kollegor från andra avdelningar och orter. Minst en gång om året bjuds alla medarbetare in till större event. Eventen brukar vara mycket uppskattade.

 

karriar-aktiviteter