Larmtekniker: Lediga jobb – Erfarna larmtekniker sökes

Det är vår personal och kollegor som utgör SafeTeam och är vår viktigaste resurs. De är vårt ansikte utåt som reflekterar vårt varumärke. Därav vill vi ge dem de bästa förutsättningarna för att lyckas, både för sin egen skull, och SafeTeams.

Vi vet att en person presterar som bäst när de trivs och har roligt på sitt jobb. SafeTeams mål är att ge varje individuell person möjligheten att göra sitt yttersta och hjälpa dem utvecklas både personligt och professionellt. Vill du vara med och göra Sveriges bostäder och företag säkrare? Ansök till en av våra lediga tjänster som larmtekniker och arbeta tillsammans med oss mot vårt mål om att leverera branschens bästa service och industrins främsta säkerhetslösningar.

Anledningar att jobba som larmtekniker hos SafeTeam

Att arbeta som larmtekniker, och egentligen vilken annan yrkesroll som helst inom SafeTeam, innebär en rad olika förmåner för dig, och möjligheter för din karriär som larminstallatör

Utveckling

Med ett larmtekniker jobb hos SafeTeam får du möjligheten att utvecklas i alla riktningar. Vi hjälper dig med kompetensutveckling inom din yrkesroll såväl som lärande över yrkesgränserna för att lära dig nya saker och skapa nya karriärvägar. 

Förmåner

För att du ska slippa tänka på saker som försäkringar och pensionsavsättning erbjuder vi ett komplett kollektivavtal samt friskvårdsbidrag, ersättning vid föräldraledighet och fria läkarbesök.

Roligt på jobbet

Du är vår viktigaste resurs. Därför strävar vi efter att skapa en arbetsmiljö och atmosfär där vi har roligt tillsammans och som gynnar varje enskild individs utveckling. Vi gör detta genom att bland annat planera gemensamma aktiviteter tillsammans för att lära känna varandra ännu bättre och knyta starka relationer.

Familjär känsla

SafeTeam är ett familjeägt företag som alltid är redo att ta in nya familjemedlemmar. Vi tror på tillit och delaktighet precis som i en vanlig familj och strävar efter att varje person inom företaget ska känna sig inkluderad.

Vår värdegrund

SafeTeams värdegrund bygger på tre olika värdeord:

“Schyssta”

Vi strävar efter en schysst attityd mot anställda såväl som våra kunder. Vi är ärliga med en transparent organisation där vi visar respekt för varandras situationer och bemöter människor vänligt, fördomsfritt och lyhört.

Säkra

En nöjd kund kommer tillbaka, så enkelt är det. Det första steget för att lyckas med detta är att erbjuda en pålitlig tjänst till våra kunder. Därför strävar vi alltid efter att vara de mest kompetenta, noggranna och professionella aktörerna på marknaden.

Servicefokuserade

SafeTeam står för service i världsklass för våra kunder såväl som kollegor. Vi arbetar för att alltid vara till tjänst i varje tänkbar situation, lösa problem som uppstår snabbt och effektivt och överträffa förväntningarna som ställs.

Hitta jobb som larmtekniker hos SafeTeam

Vill du arbeta inom en organisation där du får utrymme att växa både personligt och yrkesmässigt inom din roll som larmtekniker? Välkommen in till SafeTeam.

Vi letar ständigt efter ödmjuka och serviceinriktade larminstallatörer som vill vara en del av vårt lag för att göra Sverige säkrare och tryggare. Kontakta oss och sök till ett av våra larmtekniker jobb redan idag och bli en medlem i SafeTeam familjen!

Lediga jobb!

Trivsel bland kollegor på SafeTeam

Larmtekniker: Lediga jobb – Erfarna larmtekniker sökes

Är du larmtekniker och nyfiken på SafeTeam som arbetsplats? Då har du kommit rätt!
 

Connecta med oss!

Vill du veta mer?

Vi delar gärna med oss av vår kunskap. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.

    • Vi sparar dina personuppgifter endast i syfte att kunna kontakta dig i detta ärende. Mer om hur vi behandlar personuppgifter kan du läsa i vår integritetspolicy.