kamerabevakning | SafeTeam

10 fördelar med kameraövervakning för företag

När det kommer till den övergripande säkerheten för er verksamhet innebär kameraövervakning ett gäng med fördelar som ser till att er fastighet är säker och era ägodelar är i tryggt förvar. Här är 10 fördelar med övervakning för företag och övertygande anledningar till varför er verksamhet bör överväga att investera i ett  kameraövervakningssystem, om ni inte redan har ett på plats.

1. Kameraövervakning ökar den övergripande säkerheten

Kameror utplacerade runt om er fastighet hjälper till att förhindra inbrott. Många gånger löper en verksamhet högre risk för inbrott än en vanlig bostad.

2. Kameraövervakning förhindrar snatteri och stöld

Kameraövervakning för företag som täcker känsliga områden hjälper till att förhindra snattare och klåfingriga tjuvar. Tyvärr är stölder ett vanligt problem hos många företag.

3. Skyddar mot inbrott

Många tror att de flesta inbrott är spontanta illdåd (slå sönder fönster, låsdyrkning, sparka in dörrar etc.), men faktum är att de ofta är planerade olaga intrång. Ett larmsystem med övervakning är ett effektivt avskräckningsmedel emot dessa inbrott.

4. Förbättrad uppfattning gällande säkerhet från era kunder

Närvaron av ett larmsystem med kameraövervakning visar era kunder att ni bryr er om deras säkerhet och kan på så sätt förbättra deras uppfattning om er verksamhet.

5. Förbättrad säkerhet utomhus för anställda

Kameraövervakning för företag skyddar både anställda och kunder. Kameror vid parkeringsplatser och utanför fastigheten kan spela in misstänkt aktivitet och tillåter era anställda att exempelvis ta sig till sin bil säkert.

6. Kameror minskar risken för vandalism

Ni som företagsägare betalar både direkt och indirekt för vandalism. Välplacerad kameraövervakning har bevisats vara effektiv för att minska antalet fall av vandalism mot företagsfastigheter dramatiskt.

7. 24/7 sinnesfrid

Med kontinuerlig kameraövervakning i realtid kan ni och era anställda övervaka känsliga områden i affären från nästan var som helst, dygnet runt.

8. Kameraövervakning hjälper polisen

Kamerainspelningar är en av polisens främsta utredningsverktyg för företagsrelaterad brottsaktivitet såsom stöld och vandalism.

9. Kostnadseffektiv och skalbar

Kameraövervakning för kontor och företag är en kostnadseffektiv säkerhetslösning eftersom den avskräcker från brott. Det är även en skalbar säkerhetslösning där ni alltid kan lägga till ytterligare kameror vid behov.

10. Kameror kan innebära att du inte behöver anställa ytterligare säkerhetspersonal

Arbetstagare, chefer och handledare kan inte vara överallt på en och samma gång. Istället för att anställa ytterligare personal kan ett kameraövervakningssystem täcka de obevakade vinklarna och täppa igen gliporna där ni och er personal inte ser.

Behöver du kameraövervakning?

Kontakta SafeTeam idag så hjälper vi er att skräddarsy en lösning perfekt för era behov och förutsättningar oavsett om ni behöver kameraövervakning för ett kontor, en affär eller annan verksamhet.

Utforska våra kameraövervakningslösningar.

 

 

Detta verkar intressant! Jag vill veta mer.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.

 

  • Vi sparar dina personuppgifter endast i syfte att kunna kontakta dig i detta ärende. Mer om hur vi behandlar personuppgifter kan du läsa i vår integritetspolicy.