Digitala dörrlås låser upp med mobilen.

Nu erbjuder vi digitala lås

Nu erbjuder vi digitala dörrlås som använder Bluetooth. Digitala dörrlås gör att din nyckelknippa helt kan digitaliseras. Med hjälp av Bluetooth-lås i dörren kan upplåsning ske via en app i mobilen.

Slipp bära runt på fysiska nycklar

Digitala lås gör att du kan slippa bära runt på en tung nyckelknippa. Inga fysiska nycklar eller nyckelbrickor krävs för att låsa upp dina dörrar.

Installation och skötsel av digitala dörrlås

Våra digitala lås är enkla och kostnadseffektiva att installera. Administrationen sköts sedan via en webbportal. Här styrs alla behörigheter för de digitala nycklarna. Enkelheten gör att det går extra smidigt att öppna för exempelvis hantverkare, som ska få tillfälligt tillträde till en lokal.

Digitala lås är en säker lösning

Säkerheten med digitala lås som låser upp med hjälp av Bluetooth är hög. Bakom tekniken ligger en militärklassad kryptering. En fördel är dessutom att en digital nyckel enkelt kan spärras om den hamnar i orätta händer.

Läs mer om digitala lås

Vår Göteborgsbaserade leverantör Parakey har gjort ett innovativt lås som ligger helt rätt i tiden, där din smartphone är din nyckel. Det är roligt att få vara med från början i Parakeys resa. SafeTeam tror att detta är en produkt som kommer att växa och utvecklas enormt de närmaste åren.

Victor Muszynski
inköpschef på SafeTeam

Detta verkar intressant! Jag vill veta mer.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.

 

  • Vi sparar dina personuppgifter endast i syfte att kunna kontakta dig i detta ärende. Mer om hur vi behandlar personuppgifter kan du läsa i vår integritetspolicy.