Natalie jobbar som samordnare på SafeTeam

Natalie berättar om sitt arbete som samordnare

Natalie jobbar som samordnare på en av SafeTeams larmavdelningar. Här sitter hon som spindeln i nätet och tar hand om både beställningar och supportärenden. Kontakten med kunder och kollegor är det som hon gillar bäst med sitt yrke.

Vad har du för arbetsuppgifter som samordnare?

Mitt arbete består i att ta emot inkommande jobb från våra kunder. Kunderna tar kontakt både via mejl och telefon. Jag bokar sedan in jobben i vårt bokningsprogram så att teknikerna får en arbetsorder att gå efter. Jag ansvarar också för fakturering, både inkommande och utgående, för de jobb som jag bokar in.

Att vara spindeln i nätet tycker jag beskriver min tjänst bra. Det gäller att ha koll på flera bitar samtidigt för att vara ett stöd, både för kunden och för våra tekniker.

För vår tjänst Passage Online är jag ansvarig för nybeställning av passerbrickor eller ändringar av dessa. När det flyttar in en ny boende i en fastighet som är uppkopplad mot Passage Online, så är det jag som fixar nyckelbrickor och ser till så att allt fungerar.

Att vara spindeln i nätet tycker jag beskriver min tjänst bra.

 

Hur ser en vanlig dag på jobbet ut för dig?

En vanlig dag för mig börjar alltid med att jag kollar av mejlen och ser vilka inkommande jobb vi fått. Jag bokar in dessa och går igenom planeringen för dagen innan det är dags för morgonfika. Under förmiddagen brukar telefonen gå varm och jag ger support för enklare ärenden, eller skickar vidare jobben till våra tekniker. Mina dagar består mycket av telefonsamtal och mejl.

Vilka egenskaper har du som är viktiga i din roll som samordnare?

Från kunder får jag höra att jag är snabb och tar itu med jobb eller problem direkt. Jag försöker alltid svara på mejl från kunder inom om timma. Det är otroligt viktigt att vara serviceminded och lösningsfokuserad.

Vad är det bästa med ditt yrke?

Jag gillar kundkontakten och att få hjälpa våra kunder om problem uppstår. Det känns riktigt bra när jag löst ett struligt uppdrag. Då är man stolt över sig själv.

Hur är arbetsklimatet på SafeTeam?

Här är vi ett riktigt bra team, mina kollegor är super! Vi sitter i mysiga lokaler och det finns alla arbetsredskap som behövs. Dessutom bjuds vi på en enklare frukost varje morgon. Det är guld värt att få sitta ner med kollegorna och äta en smörgås på morgonen!

 

Natalie – Samordnare

 

Vill du jobba hos oss?

Vi har just nu flera lediga tjänster! Läs mer om hur det är att jobba hos oss.

Karriär & jobb