Passage Online hos Brf:er – så här kan ni underlätta för både styrelse och boende

För bostadsrättsföreningar med passersystem

Att förvalta sitt passersystem kan vara kul för den som är teknikintresserad, men kanske en mardröm för den som inte är det. I många föreningar finns en eldsjäl som är med när passersystemet köps in, som lär sig att administrera det. Men vad händer om denne eldsjäl är på semester, blir sjuk eller flyttar – vem tar då hand om uppdateringar i ert passersystem?

Vilken typ av administration behöver göras i ett passersystem?

För att ett passersystem ska fungera behöver det uppdateras när förändringar sker i fastigheten, det kan exempelvis vara:

  • när boende flyttar in eller ut
  • när barn till boende växer upp och behöver egna nyckeltaggar
  • om hemtjänst behöver nyckeltaggar för att komma in till boende
  • vid renoveringsarbete där hantverkare behöver tillfälligt tillträde
  • när brevbärarens/sophämtarens kod till porten ska ändras
  • om någon tappar bort sin nyckeltagg och den ska spärras.

Passage Online EASY är en tilläggstjänst till ert passersystem om ni vill slippa all denna administration.

Passage Online EASY kräver ingen teknisk kunskap

Med Passage Online EASY behöver man ingen teknisk kunskap för att hantera sitt passersystem. Ni loggar enkelt in i webshopen och beställer det ni önskar, t.ex. en ny nyckeltagg.

Olika användare, med olika behörigheter, kan göra beställningar i webshopen. Kanske ska medlemmar i styrelsen kunna beställa förändringar i tillträdet och händelseloggar? Medan alla boende ska kunna logga in och beställa sina egna nyckeltaggar? När vi sätter igång tjänsten anpassar vi behörigheterna utifrån era önskemål.

Slipp allt jobb bakom

När ni lagt en beställning i webshopen gör vi allt jobb bakom: skapar nyckeltaggen, programmerar passersystemet och meddelar er så snart det är klart. Vi kan till och med hjälpa er med utlämningen av nyckeltaggen till boende om så önskas.

Leverans av nyckeltaggar till passersystem

Vår ordförande har skött föreningens passersystem på en egen dator i sin lägenhet. Men nu ska hon flytta och ingen annan vill ta över. Med Passage Online kan alla boende med behörighet beställa sina egna nyckeltaggar, och SafeTeam sköter resten.

– Passage Online EASY hos bostadsrättsförening

Enklare fakturahantering

Vill ni slippa fakturera de boende för varje enstaka nyckeltagg? Då kan vi fixa det! De boende hämtar smidigt ut nyckeltaggen i någon av våra butiker, kvitterar taggen och betalar.

Snabbt, smidigt, enkelt och framförallt – alltid tillgängligt!

Läs mer om Passage Online

Tyckte du artikeln var intressant?

Dela den med en kollega:

Prenumerera

Mer från vårt Kunskapsmagasin