Vällingby Låsservice har bytt namn. Nu heter vi SafeTeam.

Säkra butiker i hela landet

Standardiserade lösningar, fjärrtjänster och jour dygnet runt. För att en butikskedja ska kunna bedriva sin verksamhet utan störningar krävs säkerhetslösningar med god service.

SafeTeams erbjudande för Retail-kunder innefattar standardiserade lösningar med en rikstäckande säkerhetsnivå.

Väl insatt kontaktperson

Våra kunder har alltid en kontaktperson inom SafeTeam som är väl insatt i projektet. För oss är enkelhet för kunden alltid i fokus.

– Vår målsättning är att vår personal ska känna och förstå kunden så väl att det blir nästan en kollegial relation. Tillsammans med våra kunder skapar vi möjligheterna för att verkligen kunna leverera service i särklass, säger Erik Lindgren, affärsområdeschef Retail.

Fjärrtjänster anpassade för Retail

För att Retail-kunderna ska kunna fokusera på sin kärnverksamhet och inte behöva bli säkerhetsexperter har SafeTeam ett flertal fjärrtjänster att erbjuda.

Med fjärrtjänsterna kan butikspersonalen snabbt via mejl eller ett samtal lämna över tekniken till SafeTeam, det kan till exempel handla om kamera-, larm- eller passersystem.

Jour dygnet runt

SafeTeam kan också snabbt ta fram rätt resurser vid ett driftsstopp, till exempel om jalusier har fastnat precis före öppning av en butik.

Våra koordinatorer ser till att skicka rätt resurs och ger snabb återkoppling till butiken, oavsett var i landet den återfinns. Och om olyckan är framme efter kontorstid når man vår jour dygnet runt – året runt.

 

Vårt erbjudande för Retail

  • En kontakt för allt säkerhetsarbete
  • Enhetlig säkerhetsstandard i alla era butiker
  • Enhetlig prisbild
  • Jour dygnet runt – i hela landet

 

Läs mer om vårt erbjudande för Retail

 

Kontaktperson

Erik Lindgren, affärsområdeschef Retail
tel. 08-522 38 404
erik.lindgren@safeteam.se

Detta verkar intressant! Jag vill veta mer.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.