SafeTeam Lås-Borgström – din säkerhetspartner i Malmö

SafeTeam Lås-Borgström erbjuder säkerhetslösningar för flerbostadshus, privatbostäder, företag och offentliga fastigheter i Malmö med omnejd. Vi arbetar med installation och service av lås, passersystem, larm, kameraövervakning och dörrautomatik.

Låssmed i Malmö med jour dagtid

Behöver du snabb hjälp av en låssmed i Malmö är vår dagjour snabbt på plats. Kontakta vår låsjour på 040-97 00 35.

Full service i vår lås- och säkerhetsbutik

I vår lås- och säkerhetsbutik i Malmö hjälper vi dig med allt inom säkerhet. Våra säkerhetsexperter svarar gärna på frågor och erbjuder bl a nyckeltillverkning och utlämning av nycklar och passerbrickor.

 

 

SafeTeam Lås-Borgström

Fosievägen 4
214 31 Malmö
Tel. 040 – 97 00 35
Fax. 040 – 97 00 28

 

malmo@safeteam.se

Mån-tors: 7.30-17.00
Fre: 7.30-14.30
Lör-sön: stängt
Dag före helgdag: 7.30-14.30

Därför heter vi SafeTeam Lås-Borgström i Malmö

Sedan januari 2013 ingår Lås-Borgström i SafeTeam-gruppen. Vår verksamhet i Skåne går under namnet SafeTeam Lås-Borgström.

En samlad expertis inom säkerhet

Som ett enat bolag har vi möjlighet att erbjuda en bred expertis och större resurser till våra kunder i Skåne.

Lås-Borgström grundades 1933

Lås-Borgström grundades år 1933. Företaget har en gedigen erfarenhet som en av Malmös ledande aktörer inom lås- och säkerhetssystem. Hög kvalitet har kännetecknat Lås-Borgström i alla år och den finns bevarad bakom det nya namnet. Den trogna personalstyrkan har bytt kläder, men dess höga kompetens och servicegrad är precis densamma.

SafeTeam har funnits i Malmö sedan 2005

SafeTeam, som grundades 1968, etablerade sig i Malmö 2005. Verksamheten i Malmö har haft en positiv utveckling. Genom förvärvet av Lås-Borgström 2013 förstärktes positionen på den sydsvenska säkerhetsmarknaden ytterligare.

Tekniker från SafeTeam visar hur porttelefonen i ett passersystem fungerar för en kund.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av senaste nytt från oss! I våra nyhetsbrev får du inbjudningar till våra mässor och andra event, spännande produktnyheter och användbara säkerhetstips.

    • Vi sparar dina personuppgifter endast i syfte att kunna kontakta dig i detta ärende. Mer om hur vi behandlar personuppgifter kan du läsa i vår integritetspolicy.