Lås- och passersystem till JC:s alla 53 butiker

JC grundades 1963 under namnet Junior Center med första butik i Helsingborg. Sedan dess har företaget vuxit och namnet ändrats till Jeans Company. Idag finns 53 butiker över hela landet.

SafeTeam fortsatte som säkerhetsleverantör till JC när företaget skiljdes från detaljhandelskedjan RNB 2013. Som fristående företag ville JC fortsätta anlita en leverantör som man hade förtroende för sedan tidigare. Från 2013 har samarbetet intensifieras och SafeTeam är nu totalleverantör av lås och passersystem åt JC.

En butikskedja, en kontaktperson

Idag levererar SafeTeam lås- och passersystem till alla butikskedjans butiker i hela Sverige. ”Det är så enkelt, de har ett retail-tänk anpassat för kedjekunder med en kontaktperson och en väg in, vilket underlättar väldigt mycket för mig som kund”, säger Tomas Stjernenfall, Säkerhetschef på JC. Marknadschef Mikael Kransfors på SafeTeam bekräftar: ”Storleken på butikerna och säkerhetens omfattning matchar våra rutiner och gör att vi får en smidighet och en snabbhet i leveransen mot JC.”

”Det är viktigt för våra medarbetare i butikerna att lås- och passersystem är enkla att använda och administrera. Det nya passersystem som SafeTeam installerat i JCs senaste butik i Kista är ett bra exempel på detta: Smidigt och med ett användarvänligt gränssnitt.

Allt fungerar – och på ett enkelt och prestigelöst sätt”, avslutar Tomas Stjernenfall. ”Vi jobbar seriöst, men tonen är lättsam och avslappnad.”

Samarbetet fungerar jättebra. De är enkla att få tag på, svarar upp direkt och löser allt.

 

Tomas Stjernenfall
Säkerhetschef
JC Jeans Company

Tomas Stjernenfall – Säkerhetschef

 

Läs mer om säkerhetslösningar

Relaterat innehåll

Kunderna ger SafeTeam toppbetyg i NKI-mätning

Detta verkar intressant! Jag vill veta mer.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.

 

  • Vi sparar dina personuppgifter endast i syfte att kunna kontakta dig i detta ärende. Mer om hur vi behandlar personuppgifter kan du läsa i vår integritetspolicy.