Säkra larm för trygga företag

Med SafeTeam som partner får du en larmleverantör med bred teknisk kompetens och hög servicenivå. Våra intelligenta larmsystem ger ett högt skydd för era lokaler och materiella tillgångar samt en tryggare arbetsplats för er personal.

Certifikat för alla typer av företagslarm

Inbrottslarm

Som certifierad anläggarfirma av inbrottslarm erbjuder vi ett säkert inbrottsskydd för alla företag, oavsett storlek och verksamhetsområde.

Brandlarm och utrymningslarm

För brandlarm ställs specifika krav. Som certifierad anläggarfirma av brandlarm hjälper vi er att uppfylla både säkerhetskrav och försäkringskrav.

Överfallslarm

Finns det risk att er personal hamnar i hotfulla situationer hjälper vi er med ett professionellt överfallslarm.

 

SafeTeam som larmleverantör

Kombinera larm med flera säkerhetssystem

Det är idag vanligt att larmsystem integreras med fler säkerhetssystem. Fördelarna är många!
Vi kan med vår breda kompetens hjälpa er till en väl fungerande helhetslösning.

 • Larm + Kameraövervakning

  En fördel med att koppla ihop larm och kameraövervakning är möjligheten till bildverifiering vid utlöst larm. Falsklarm kan då avstyras och reella larm bekräftas med hjälp av kamerabilder.

 • Larm + Passersystem + Lås

  Integrering av larm med passersystem och lås ger många fördelar. Exempelvis kan nyckelbrickan som låser upp dörren samtidigt larma av inbrottslarmet.

 • Larm + Brandskydd

  Ett inbrottslarm med rökdetektorer kan även varna för brand.

 • Larm + Passersystem + Kameraövervakning

  En stor fördel med integrering av flera säkerhetssystem är att de då kan hanteras i ett och samma programgränssnitt. Det förenklar och sparar tid!

Vanliga frågor om larm

 • Vilka fabrikat av inbrottslarm installerar ni?

  Vi arbetar fabrikatsoberoende och erbjuder service och installation av alla etablerade fabrikat av inbrottslarm på marknaden: Galaxy, Teletec, DSC, Bosch, Vanderbilt Omnis (tidigare Bewator 2010), Siemens, RCO, Bewator, Aptus och Axema.

 • Kan man beställa larmdekaler av er?

  Om vi har gjort installation eller service av er larmanläggning är det inga problem att beställa fler larmdekaler av oss. Ta kontakt med din kontaktperson eller maila till info@safeteam.se.

 • Vad kostar det?

  Detta är en av våra vanligaste frågor. Vi vill alltid erbjuda den mest kostnadseffektiva säkerhetslösningen, som passar era behov på bästa sätt. Vi utgår från er miljö, era säkerhetsrisker, era befintliga system, era krav och önskemål. För att kunna lämna pris gör vi ofta ett platsbesök och utför en säkerhetsinventering. Säkerhetsinventeringen erbjuder vi gratis. Under besöket har ni tillfälle att ställa frågor och diskutera era behov med en av våra kompetenta projektörer. Kontakta oss om ni vill boka in ett besök.

fraga-oss-om-sakerhet

Vill du veta mer?

Vi delar gärna med oss av vår kunskap. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.

  • Vi sparar dina personuppgifter endast i syfte att kunna kontakta dig i detta ärende. Mer om hur vi behandlar personuppgifter kan du läsa i vår integritetspolicy.