Överfallslarm ökar tryggheten på er arbetsplats

På många arbetsplatser hamnar personalen ibland i hotfulla situationer. Det kan gälla detaljhandeln, vårdinrättningar, socialkontor etc. Här är ett effektivt överfallslarm till stor hjälp för att öka tryggheten.

Med ett överfallslarm kan hjälp påkallas snabbt. Via lättillgängliga larmknappar eller personlarm som bärs i fickan kan larmet kommunicera till kollegor som befinner sig i närheten, eller påkalla hjälp från väktare.

Överfallslarm ökar både trygghet och lönsamhet

En investering i ett överfallslarm är en investering i trygghet! När personalen känner sig trygg och mår bra sjunker ofta kostnaderna för sjukskrivningar och personalomsättningen minskar. Därför blir en investering i ett överfallslarm även en åtgärd som ökar verksamhetens lönsamhet.

okad-trygghet-med-overfallslarm

Trådlöst eller trådbundet överfallslarm

Vi erbjuder både trådlöst och trådbundet överfallslarm. Vilket som är det bästa alternativet beror på er verksamhet och vilka krav som ställs där.

Vårt trådlösa överfallslarm är mycket enkelt att installera eftersom det inte krävs någon kabeldragning. Det gör det också lätt att ta med vid en eventuell flytt till nya lokaler.

Med vårt trådlösa överfallslarm får du:

  • Larmknappar som bärs i fickan, med integrerade personsökare
  • Tvåvägskommunikation mellan alla bärbara enheter
  • Lokaliseringsfunktion – alla ser var den som larmar befinner sig
  • Enkel installation och service

Detta verkar intressant! Jag vill veta mer.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.

    • Vi sparar dina personuppgifter endast i syfte att kunna kontakta dig i detta ärende. Mer om hur vi behandlar personuppgifter kan du läsa i vår integritetspolicy.